We laten u enkel kennismaken met de experten die u echt nodig heeft

We duiken nooit zomaar in onze database op basis van een aantal sleutelwoorden die we tijdens de eerste briefing hebben genoteerd. Het succes van een manager ad interim of expert wordt immers niet alleen bepaald door zijn kennis, expertise en vaardigheden. De aard van uw bedrijf en uw activiteit, de omvang van uw onderneming, de bedrijfscultuur, de context van de opdracht … de taal die u spreekt zijn elementen die we eerst in kaart wensen te brengen. Daardoor voorkomen we dat we u een expert sturen die u geen stap vooruit helpt.

Maak meteen een afspraak

Luisteren om de beginsituatie in kaart te brengen

Bijgevolg laten we u nooit kennismaken met een interim-manager of een expert zonder dat we eerst goed naar u geluisterd hebben. Tijdens een uitvoerig gesprek screenen we uw wensen en vormen we ons een beter beeld van de situatie waarin uw bedrijf zich bevindt. Het laat ons uiteindelijk toe de opdracht accuraat te definiëren en de gewenste resultaten te omschrijven. Op basis van die kennis, stellen we u voor aan een deskundige die zonder tijdverlies de opdracht kan aanvatten.

Adinda Van Praet, Director Human Resources Tenneco Monroe Group

"We waren op zoek naar iemand met generieke HR-vaardigheden en expertise voor tewerkstelling in Tsjechië. Voor ons was het belangrijk dat de klus geklaard werd door een ervaren professional. Experts@Business bracht ons bijzonder snel in contact met één van hun experten, die meteen voldeed aan onze eisen. Daardoor kreeg ons HR-team de nodige ondersteuning en slaagden we erin snel de gewenste resultaten te boeken.”

Een expert die uw taal spreekt

Onze interim-managers en experten staan niet voor hun eerste uitdaging. Het zijn stuk voor stuk ervaren professionals die uw project meteen op het juiste spoor zetten. Ze spreken dezelfde taal als uw interne professionals en beschikken over de juiste vaardigheden om, met respect voor uw bedrijfscultuur, de resultaten te bereiken die u vooropstelt.

In nauw overleg met uw medewerkers

Afhankelijk van uw specifieke wensen voeren onze experten de opdracht uit in partnership en nauw overleg met uw eigen medewerkers. Onze managers ad interim beschikken over sterke strategische en tactische vaardigheden die noodzakelijk zijn om beslissingen te nemen die snel tot de gewenste resultaten leiden en uw project laten evolueren in respect voor de bedrijfscultuur. 

Overdracht van kennis en expertise

Of de opdracht nu kort of lang duurt, hij is steeds beperkt in de tijd. Onze managers ad interim hebben daarom van bij het begin van hun opdracht oog voor de overdracht van hun kennis en vaardigheden. Op die manier zijn uw medewerkers achteraf in staat om het werk autonoom verder te zetten.

Bespreken wat we specifiek voor u kunnen doen?

Maak meteen een afspraak

Op zoek naar een expert?

Bel ons op
0495/28.74.01
of stuur een mail naar
corinne.reynders
@expertsatyourbusiness.be