• Home
  • /
  • Referenties

Referenties

Adinda Van Praet, Director Human Resources Tenneco Monroe Group

We waren op zoek naar iemand met generieke HR-vaardigheden en expertise voor tewerkstelling in Tsjechië. Voor ons was het belangrijk dat de klus geklaard werd door een ervaren professional. Experts@Business bracht ons bijzonder snel in contact met één van hun experten, die meteen voldeed aan onze eisen. Daardoor kreeg ons HR-team de nodige ondersteuning en slaagden we erin snel de gewenste resultaten te boeken.”

Gisèle Huybrechts, HR & Communication Director bij ArcelorMittal Tailored Blanks

Wij waren voor een project van twee jaar op zoek naar een senior projectmanager met sterke vaardigheden op vlak van procesontwikkeling en coaching. De persoon die Experts@Business ons voorstelde, en die we uiteindelijk ook hebben geëngageerd, was zeer professioneel, gefocust en resultaatsgericht. Hij slaagde erin tegelijk verschillende belangrijke projecten te combineren. Die werden bovendien netjes op tijd, binnen het vooropstelde budget en kwaliteitsvol afgeleverd.”

Jason Neiman, COO bij Bru Textiles

Om ons operations team te inspireren en te coachen en tegelijk de efficiëntie van het magazijn te verhogen, gingen we samen met Experts@Business op zoek naar een senior operations-en logisticsmanager. De interimmanager wist van aanpakken want in geen tijd kwam hij, in nauwe samenwerking met het lokale management en met de mensen van het magazijn, tot de eerste positieve resultaten.”

Marnix Demasure, Directeur Spin-Offs Unizo

“Het doel van Unizo is de structuur en uiteindelijk ook de prestaties van KMO’s te versterken. We doen dat door een efficiënte analyse van de bedrijfsnoden om vervolgens met behulp van ervaren bedrijfsmensen oplossingen te kunnen bieden. Geconfronteerd met strikte deadlines, gingen we op zoek naar een toegewijde partner die dezelfde doelstellingen nastreeft. We vonden die in Experts@Business.”

Adinda Van Praet, Director Human Resources Tenneco Monroe Group

We waren op zoek naar iemand met generieke HR-vaardigheden en expertise voor tewerkstelling in Tsjechië. Voor ons was het belangrijk dat de klus geklaard werd door een ervaren professional. Experts@Business bracht ons bijzonder snel in contact met één van hun experten, die meteen voldeed aan onze eisen. Daardoor kreeg ons HR-team de nodige ondersteuning en slaagden we erin snel de gewenste resultaten te boeken.”

Mr. Jan van der Weide, Financial Director, Venko Groep B.V.

Our company was looking for  a CEO, Transition Manager during a transition period, with knowledge in steel  production and manufacturing for our division Opmetaal in Kortemark. Experts@Business responded very adequately to our urgent request, and in no time we were able to start a powerful collaboration with one of their experts. Through Experts@Business we achieved the results we expected.   The Transition Manager was able to manage/motivate/coach the existing team during transition and selling of the business."

Rik Selleslaghs, CEO Onafhankelijk Ziekenfonds

OZ was looking for a BPM expert with hands-on implementation experience. Experts@Business did a great job in finding on short notice a suitable candidate that quickly clarified Methodology, Critical Success Factors and Value Proposition for BPM. A CoE was set up, Roles & Responsibilities were defined, a BPM tool was selected, work was started on the process asset repository/portal and the first two Process Improvement Projects were successfully launched. An Enterprise Social Network (Yammer) now delivers social BPM to a growing interest group… OZ is on the rails to further implement its strategy and become more process-based while remaining customer-centric.”

Bespreken wat we specifiek voor u kunnen doen?

Maak meteen een afspraak

Op zoek naar een expert?

Bel ons op
0495/28.74.01
of stuur een mail naar
corinne.reynders
@expertsatyourbusiness.be